10. Ples VÚKABU 2014

Tohtoročný Ples VÚKABU, ktorý sa konal v sobotu, 18. januára 2014, bol jubilejný, a to hneď dvakrát. Jednak preto, že to bol už v poradí 10. ples  a jednak preto, že sa konal aj pri príležitosti 40. rokov karate na východnom Slovensku a v Košiciach. Nechýbali sme na ňom ani my, v zastúpení našich trénerov, pretekárov, cvičencov, rodičov, priateľov a samozrejme aj ich partnerov. Pri tejto príležitosti bol vydaný aj Bulletin a tričká, venované téme „40 rokov karate v Košiciach“, ktoré dostal každý účastník plesu. Na plese boli tiež ocenení aj dlhoroční funkcionári, tréneri a rozhodcovia VÚKABU, za ich podiel na založení karate na východnom Slovensku a v Košiciach a dlhoročný prínos v tomto športe.

Vyhlásení boli aj najúspešnejší pretekári VÚKABU desaťročia r. 2004 – 2014, pričom prvé miesto obsadila naša Vikina:
1. miesto – Viktória Pillárová
2. miesto – Zuzana Schwartzová (KK UNION Košice)
3. miesto – Peter Fabian (Goju Kai Prešov)

Vikina si svoju cenu nemohla prísť prevziať, nakoľko v  tom čase bojovala  na turnaji v Chorvátsku, a tak cenu za ňu prevzala jej sestra Tatiana Pillárová, ktorá si o niečo neskôr prevzala aj vlastnú cenu ako najúspešnejší pretekár nášho klubu, a to pri príležitosti vyhlásenia najúspešnejších pretekárov jednotlivých klubov VÚKABU za rok 2013.

Opäť sme sa výborne zabavili a presvedčili o tom, že kolektív VÚKABU je viac než len o športovcoch a priaznivcoch karate, je to najmä o súdržnosti a vzájomný priateľstvách. Už teraz sa tešíme na ples o rok.

Nechajte svoj názor


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/c/9/c93d5ec6-3b03-41a4-ae27-3489a25759b9/kkk.sk/web/wp-content/themes/FreshLook/comments.php on line 60