Majstrovstvá sveta seniorov v Brémach

Piateho až deviateho novembra 2014 sa v nemeckom meste Brémy konali 22. Majstrovská sveta seniorov. Turnaja sa zúčastnilo 976 pretekárov zo 116 krajín celého sveta. Nechýbala ani reprezentácia Slovenskej republiky, do ktorej sa dostala aj naša dlhoročná pretekárka Lucia Langošová.
Lucka mala eliminačné zápasy vo svojej kategórii KUMITE ženy -68 kg hneď v prvý deň šampionátu, 5. novembera 2014. V prvom kole natrafila na maďarskú reprezentantku S. Metzger, ktorá jej už bola z medzinárodných súťaží dobre známa. Ich zápas skončil nerozhodne 2:2, a tak sa rozhodovalo vlajkami. Rozhodcovia ďalej posunuli našu Lucku. V druhom kole už Lucka nestačila na Bielorusku I. Ausiniova, s ktorou prehrala 0:4.
Celkovo si naša reprezentácia z týchto majstrovstiev nepriniesla žiaden vzácny kov, ale prajeme a veríme, že sa to o dva roky podarí, a že pri tom opäť budú aj niektorí pretekári z nášho klubu.

Prinášame Vám aj zopár momentiek…

… a tiež video, kde nám z otváracieho ceremoniálu posiela pozdrav naša Lucka 😉

Ďalšie videá z Majstrovstiev sveta seniorov v Brémach a zápasy si môžete pozrieť na Youtube kanály WKF. Záznamy z finálových zápasov si môžete pozrieť aj na bočnom panely našej stránky.

Viac info o MS seniorov v Brémach na webe SZK

Stránka WKF

Web Majstrovstiev sveta seniorov 2014 v Brémach

 

Nechajte svoj názor


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/c/9/c93d5ec6-3b03-41a4-ae27-3489a25759b9/kkk.sk/web/wp-content/themes/FreshLook/comments.php on line 60