Majstrovstvá SR detí a žiakov 2016

V sobotu sme s 19-timi zverencami vycestovali na tatami do Popradu, kde kluby IGLOW Spišská Nová Ves a SHIHAN Poprad usporiadali Majstrovstvá Slovenskej republiky detí a žiakov. Účasť bola naozaj bohatá, pretože sa predstavilo vyše 460 pretekárov a 91 družstiev, takže bolo postarané o silnú konkurenciu a atraktívne súboje.

Najväčší úspech v jednotlivcoch vybojoval Matúš Libák v kategórii KUMITE mladší žiaci 8-9 rokov do 32kg, kde po víťaznej šnúre zápasov podľahol až vo finále, a domov si tak odniesol zaslúžené vicemajstrovské striebro.

Bronzové poháre a medaily individuálne vybojovali Patrícia Kollárová (KUMITE dievčatá 6-7 rokov do 24kg), Sofia Kőtelesová a Simona Kulíková (obe KUMITE dievčatá 6-7 rokov nad 28kg).

Veľkú radosť nám urobili aj naše družstvá. Majsterkami Slovenska sa stali Klára Gubová, Rita Kretovičová a Sofia Kőtelesová ako DRUŽSTVO KATA 6-7 ročných DIEVČAT.
Tieto dievčatá navyše s Patríciou Kollárovou sa stali aj vicemajsterkami ako DRUŽSTVO KUMITE 6-7 ročných DIEVČAT.

DVE bronzové medaily získalo DRUŽSTVO 8-9 ročných MLADŠÍCH ŽIAKOV, V KATA v zložení Matúš Libák, Norbert Bukovič, Vasil Pirčák a v tom istom zložení navyše s Kristiánom Hudákom aj v KUMITE.

Ďalší bronz nám zabezpečili Patrícia Guzejová, Elena Horanská a Simona Kulíková ako DRUŽSTVO KATA 8-9 ročných MLADŠÍCH ŽIAČOK.

Gratulujem a všetkým, nie len úspešným na stupni víťazov, za vzornú reprezentáciu klubu úprimne ďakujeme.

Nechajte svoj názor


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/c/9/c93d5ec6-3b03-41a4-ae27-3489a25759b9/kkk.sk/web/wp-content/themes/FreshLook/comments.php on line 60