Majstrovstvá Európy ESHRKF

V polovici júna sme vycestovali do Talianska na Majstrovstvá Európskej Shito Ryu Karate Federácie, kde nás v kategóriách kumite reprezentovali Bruno Plichta, Norbert Bukovič, Vasil Pirčák, Tatiana Pillárová, Patrik Tchúr a Viktória Pillárová.

Mladší kumiťáci pricestovali k moru do mesta Pescara, vykúpali sa a na ďalší deň v sobotu 17.6. sa predstavili na tatami v Lanciane.

V prvý deň bol najúspešnejši NORKO, ktorý sa stal MAJSTROM
v kategórii chlapci 10-11 roční  do 43 kg !!!
BRUNO vybojoval STRIEBRO v kategórii chlapci 8-9 roční do 32 kg !
a VASIL získal BRONZ v kategórii chlapci 10-11 roční do 43 kg !

Starší kumiťáci prileteli do Ríma, popozerali pamiatky a presunuli sa priamo do miesta súťaže v meste Lanciano, kde mali zápasiť na druhý súťažný deň v nedeľu 18.6.

MAJSTERKAMI vo svojich váhových kategóriách sa stala TÁNIČKA v kategórii juniorky nad 58 kg
a aj jej staršia sestra VIKY v kategórii ženy nad 60 kg !!!

Vo svojej váhovej kategórii sa do finále prebojoval aj PATRIK, kde potom za vyrovnaného stavu 5:5 prehral s Rumunom tesne „na vlajky“. Patrik teda vynikajúco STRIEBORNÝ !

VIKY nastúpila aj v kategórii žien bez rozdielu hmotnosti, kde získala BRONZ !

VIKY sa do bojov zapojila aj vrámci družstva žien, v ktorom s Luciou Langošovou nedali žiadnu šancu na víťazstvo Taliankam a neskôr ani Rumunkám a celé družstvo tak vystúpilo na najvyššiu ZLATÚ priečku.

ĎAKUJEME ZA VZORNÚ REPREZENTÁCIU A GRATULUJEME !!!

bohatá fotogaléria po otvorení celého článku

Nechajte svoj názor


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/c/9/c93d5ec6-3b03-41a4-ae27-3489a25759b9/kkk.sk/web/wp-content/themes/FreshLook/comments.php on line 60