Letné sústredenie 2011

sústredenie, Drienica, Javorná - Lysá

Ako vždy, predposledný augustový týždeň sme sa zišli na týždennom letnom sústredení. ktoré sa už tradične konalo v rekreačnom stredisku Drienica, pod kopcom Lysá v Čergovskom pohorí pri Sabinove, pričom ubytovanie bolo zabezpečené v hoteli Javorná.

Sústredenia sa zúčastnil veľký počet detí a mládeže, a to nie len z nášho oddielu, ale aj z iných slovenských a zahraničných klubov. Svojou prítomnosťou nás po prvý krát poctili aj tréneri a cvičenci poľského karate oddielu Harasuto, taktiež cvičenci z Maďarska a už po niekoľkýkrát aj viceprezident Slovenského zväzu karate a reprezentačný tréner pre kata, pán Peter Baďura (7. dan v shito – ryu). Majster Baďura počas dvoch dní vysvetľoval pretekárom techniky a kata školy shito – ryu. Tréner poľského klubu Harasuto, Janusz Harast, taktiež prevzal velenie nad niekoľkými tréningami.

Komu sa málilo, mohol okrem pravidelných tréningov, na šport alebo relax využiť aj krytú plaváreň, sauny, výrivky, soľnú alebo eukalyptovú jaskyňu, či trampolínu… Spestrením tréningových dní boli aj súťaže v stolnom tenise, nohejbale, vedomostná súťaž a rôzne ďalšie súťaže. Ani tento rok však sústredenie neopomenul veselý karneval masiek a táborák s opekačkou, gitarou a spevom.

Na záver sústredenia boli mladí karatisti podrobení aj náročným skúškam technickej vyspelosti, hovorovo známym aj ako „páskovanie“ a boli vyhodnotení najlepší pretekári klubu za sezónu 2011/2012.

Tu je zopár fotiek z letného sústredenia v auguste 2011:

Nechajte svoj názor


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/c/9/c93d5ec6-3b03-41a4-ae27-3489a25759b9/kkk.sk/web/wp-content/themes/FreshLook/comments.php on line 60