Kyoshi Leo Lipinski (8. dan) v našom dojo

Prezident Goju Ryu Karate do Seiwakai Europe, Kyoshi Leo Lipinski (8. dan) zavítal do nášho doja v dňoch 21. až 23. septembra 2012, a to priamo na pozvanie nášho šeftrénera Františka Kretoviča (6. dan). Kyoshi Leo Lipinski pre nás viedol seminár pozostávajúci z piatich tréningov, zameraných najmä na základné techniky kihon a kihon ido, a tiež na majstrovské kata. Seminára sa zúčastnilo 14 majstrov, prevažne trénerov z Košíc a Sniny. Svojou prítomnosťou nás poctil aj Kyoshi Dr. Rastislav Mráz (7. dan), medzinárodný inštruktor a skúšobný komisár Goju ryu Karate do Seiwakai JKF.

Trojdňový seminár bol pre nás obrovským prínosom a efektívne stráveným časom, a to vďaka priateľskému, pozitívnemu a trpezlivému predagogickému prístupu Kyoshi Lea Lipinského s podporou Kyoshi Dr. Rastislava Mráza, za čo samozrejme

chceme na tomto mieste vyjadriť srdečnú vďaku.

Karate Klub Kretovič Košice sa aj vzhľadom na túto výbornú skúsenosť s Kyoshi Lipinskim stal členom medzinárodnej organizácie Goju Ryu Karate do Seiwakai, ktorá je najväčšou v JKF.

Dúfame, že Kyoshi Lipinski sa u nás cítil rovnako vynikajúco, ako my v jeho prítomnosti a pod jeho vedením, ostatne trochu o tom napovedá aj jeho článok na stránke organizácie Goju Ryu Karate do Seiwakai, ktorý je písaný takisto v pozitívnom duchu, a preto pevne veríme, že toto naše stretnutie nebolo posledným a v budúcnosti sa budeme môcť opäť ešte niečomu od neho priučiť.

Prinášame aj zopár fotografií z tohto seminára:

Nechajte svoj názor


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/c/9/c93d5ec6-3b03-41a4-ae27-3489a25759b9/kkk.sk/web/wp-content/themes/FreshLook/comments.php on line 60