Karate1 v Salzburgu a v Istanbule

Naše zverenkyne Jaroslava Baňasová a Viktória Pillárová spolu so Zuzanou Schwartzovou z Karate Klubu UNION vycestovali s trénerom Danom na prestížny turnaj Svetovej federácie karate WKF  – Karate1 Series A v Salzburgu, kde nastúpili v silnej konkurencii veľkého počtu kvalitných pretekárok z celého sveta.
Viktória a Jarka zápasili v sobotu 7. októbra.

Jarka v kategórii žien -61 kg mala prvé kolo voľné, v druhom kole zvíťazila nad Maďarkou Melinda Vass. V treťom kole prehrala Rakúšankou Alisa Buchinger 0:3. Tá sa prebojovala až do finále, a tak mohla Jarka pokračovať v repasáži, kde v prvom zápase zdolala Švajčiarku Nina Radjenovic 4:1, v druhom zápase ju však zastavila Švédka Alexandra Haag výsledkom 0:5. Jarka nakoniec ale obsadila spomedzi 107 zúčastnených pretekárok v jej kategórii skvelé 9. miesto.

Viky v kategórii žien -68 kg v konkurencii vyše 60 pretekárok v prvom zápase zdolala 1:0 poľskú reprezentantku Marta Boguslaw, v druhom zápase však práve opačne prehrala s Taliankou Silvia Semeraro 0:1.

Unionistka“ Zuzka nastúpila v nedeľu 8. októbra v kategórii žien -55 kg, kde bolo vyše 90 pretekárok. Prvé kolo voľné, v druhom kole porazila Maročankou Najlae Karchali 5:4, v treťom kole prehrala s Chorvátkou Alesandra Hasani 0:1.

Ďakujeme dievčatám za reprezentáciu a výborné výkony a taktiež reprezentačným trénerom Jaroslavovi Javorskému a Jozefovi Poliakovi za ich cenné rady a vynikajúce kaučovanie.

 

Naša Viky a „unionistkaZuzka boli s trénerom Kretovičom aj na predošlom turnaji WKF Karate1 Series A v tureckom Istanbule 23. a 24. septembra. Obe vtedy vo svojich kategóriach vyhrali prvý zápas, v druhom zápase ale našli premožiteľky. V Istanbule boli súperky nemenej kvalitné ako v Salzburgu, a taktiež z celého sveta.

Viky, tréner a Zuzka na Karate1 v Istanbule

Viky, tréner a Zuzka na Karate1 v Istanbule

Nechajte svoj názor


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/c/9/c93d5ec6-3b03-41a4-ae27-3489a25759b9/kkk.sk/web/wp-content/themes/FreshLook/comments.php on line 60